Noutati

AEDOPS România și Asociația Cataleya/Yris

Într-un efort comun de a aduce zâmbetul pe chipurile copiilor cu dizabilități, Direcția Generală de Asistență Socială AEDOPS România și Asociația Cataleya/Yris se unesc pentru a organiza a doua ediție a evenimentului “Impreună pentru copii cu dizabilități”.

Sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 10:00, va avea loc o expoziție cu licitație caritabilă, ce va include desene și fotografii realizate de artiști elevi govoreni. Aceste lucrări vor fi expuse atât în Parcul Balnear Central, cât și în incinta Centrului Cultural Virginia Andreescu, clădirea simbol a stațiunii Băile Govora.

Evenimentul va fi animat de trupe de dans și va include prezența unor animatori specializați în divertismentul copiilor, toate acestea desfășurându-se într-un decor de basm, în stațiunea cu cel mai curat aer din Europa.

În încercarea de a face din 25 Mai o zi specială pentru copiii cu dizabilități, Direcția Generală de Asistență Socială AEDOPS România va organiza o petrecere în aer liber, unde vor fi disponibile donații sub formă de suc, dulciuri, produse de igienă, baloane, cântece, jocuri și multă voie bună.

Citeste mai mult pe antena24.ro